Technische cases

Dit doen wij

Voor de feestdagen van 2018 heeft het team van Lootjestrekken DrawNames.live gebouwd. Daarnaast is er gewerkt aan veel technische verbeteringen waaronder het project image scaling. Help jij ons de uitdagingen voor 2019 te realiseren?
DrawNames Live

2018 - DrawNames.live

Om de traditionele papieren lootjestrekkers een moderne functie aan te bieden is DrawNames.live gebouwd. Hiervoor is een ontwerp gemaakt en heeft het team binnen één week een single page website gebouwd met MVC. DrawNames.live is tijdens de kerstdagen ruim 25.000 keer gebruikt. Op basis van gebruikersfeedback zal dit project in 2019 een vervolg krijgen.

Image Scaling

2018 - Image scaling

Sinds dit jaar worden de afbeeldingen van de cadeauzoeker geschaald door een clouddienst. Hiermee kunnen we een piekbelasting van miljoenen gebruikers per dag aan. Er wordt nu gebruik gemaakt van een CDN en lokale clouddiensten van Amazon. Nieuwsgierig naar de ins en outs? Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Dataopslag schaalbaar maken

2019 - Dataopslag schaalbaar maken

Vanwege de internationale groei willen we DrawNames.com letterlijk dichter bij de Amerikaanse gebruiker brengen. Hiervoor moeten we onze systemen decentraal inrichten en zal er meer gebruik gemaakt moeten gaan worden van clouddiensten. Help jij ons dit te realiseren? Bekijk de vacatures.

E-mail belasting reguleren

2019 - E-mailbelasting reguleren

Hoe kunnen we email belasting reguleren? Afgelopen feestdagen zijn meer dan 50 miljoen mails verstuurd en dit zal in 2019 toenemen. Een toename van gebruikers vraagt om meer capaciteit van het mailsysteem. Lootjestrekken is op zoek naar oplossingen. Help jij ons hierbij? Bekijk de vacatures.